Dag van de Sociaal Werker: kom jij ook?

Ontdek de impact van sociaal werk
nieuwsbericht - 6 februari 2017

Op 15 maart organiseert Zorg + Welzijn De Dag van de Sociaal Werker. Movisie is partner van dit congres. Op deze dag kom je te weten wat nodig is om impact te bereiken, te onderhouden en te versterken. Dus ben jij werkzaam in het sociaal domein? Dan mag je De Dag van de Sociaal werker absoluut niet missen!

Het programma bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder de Marie Kamphuis lezing die dit keer wordt verzorgd door Marcel Spierts. Je kunt deelnemen aan verschillende sessies, en ook de uitreiking van de Sociaal Werker van het Jaar vindt plaats. Vraag jij je af hoe je beter kunt samenwerken met de partijen rondom je cliënt? Of hoe de sociaal werker van de toekomst eruit ziet? Kom dan 15 maart naar de ReeHorst in Ede waar je antwoord krijgt op deze vragen.

Wanneer: 15 maart 2017, van 09.00-17.00 uur
Waar: ReeHorst, Bennekomseweg 24 in Ede
Programma en aanmelden: via de website van Zorg + Welzijn

Workshop 'Integraal werken aan één plan: hoe doe je dat samen?'

Het organiseren van informele netwerken blijkt soms een lastige opgave voor sociale wijkteams. Herkenbaar? Volg op 15 maart dan de workshop 'Integraal werken aan één plan: hoe doe je dat samen?' Hilde van Xanten presenteert tijdens deze workshop de vragen en dilemma’s die sociaal werkers tegenkomen door de integrale benadering. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld ga je vervolgens in gesprek over hoe dit aan te pakken.

 

Kennisdossier
Trefwoorden