Movisie onderzoekt cliëntervaringen voor gemeente Ede

nieuwsbericht - 8 september 2016
 998 keer gelezen

Movisie onderzoekt voor de gemeente Ede of de geleverde zorg goed aansluit bij de zorgvraag. De gemeente is benieuwd of inwoners het uitgangspunt 'Iedereen doet mee' in de praktijk ook echt beleven. Doet de gemeente de goede dingen in het sociaal domein en ervaren inwoners ook écht dat ze worden gehoord?

Het onafhankelijke onderzoek van Movisie is bedoeld voor iedereen die professionele hulp en ondersteuning ontvangt via de gemeente of een organisatie. Wethouder Ligtelijn-Bruins licht toe: 'We nodigen iedereen uit om hun ervaringen met ons te delen. Dit kan zijn omdat men hulpt krijgt bij het huishouden, gebruik maakt van de dagbesteding, ondersteuning krijgt bij het zoeken naar werk of bij vragen over opvoeding en gezinsproblemen. De doelgroep voor dit onderzoek is het hele sociale domein (Wmo, Jeugd, Participatie). Niet alleen cliënten, maar ook de partners, familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers worden uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen en hun ervaringen met de gemeente te delen.'

Vanaf 2 september tot 2 oktober is het voor alle Edenaren mogelijk de vragenlijst digitaal in te vullen via: www.Movisie.nl/ceoEde.
Meer lezen over het onderzoek naar cliëntervaringen kan op de website van de gemeente Ede.