Nieuw: E-learning voor sociale professionals in de Movisie Academie

nieuwsbericht - 9 september 2015

Leren wanneer het u uitkomt: dat kan in de vernieuwde online leeromgeving van Movisie. U vindt in de Movisie Academie een groeiend aanbod van online trainingen en presentaties. Volg bijvoorbeeld gratis de module ‘Casusbespreking wijkteams in 4 stappen’, waarin u effectieve casusbesprekingen leert houden. Een aanrader voor iedereen die in een sociaal wijkteam werkt!

U vindt de academie via www.movisieacademie.nl. Naast de module voor wijkteams kunt u ook online minicursussen over bijvoorbeeld zelfhulp volgen. Deze e-learning activiteiten zijn een aanvulling op het bestaande trainingsaanbod van Movisie

Groeiend aanbod

Eind 2015 volgt een tweede e-learning module voor wijkteams, over het omgaan met privacygevoelige informatie van cliënten. Ook start Movisie eind 2015 met webinars in de academie. Dit zijn interactieve presentaties die u op uw computer kunt volgen. Experts van Movisie praten u bij over actuele onderwerpen, u kunt reageren en vragen stellen. Een handige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
 

Beeld: Casusbespreking in 4 stappen, Movisie Academie

Kennisdossier
Trefwoorden