Pilot: verdiepend leertraject voor sociale professionals

nieuwsbericht - 3 augustus 2017

Movisie zoekt deelnemers voor een pilot van een nieuw, verdiepend leertraject voor sociale professionals op 16 en 30 november 2017. ‘Kijken naar contact’ leert professionals hoe zij hun cliënt effectief een stap vooruit kunnen helpen.

Let op: Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Je kunt je nog aanmelden, dan plaatsen we je naam op de wachtlijst en nemen we contact met je op als er een plek vrijkomt.

 

Wat heb jij als professional nodig om je werk goed te doen? Hoe zorg je dat je fit en energiek blijft? Hoe benut je je eigen kennis en (levens)ervaring optimaal in je werk? Wil je dit beter kunnen, meld je dan aan voor deze pilot.

Kijken naar contact

Movisie ontwikkelt dit verdiepende leertraject voor professionals zodat zij vanuit kracht en plezier leren te werken. Je wordt getraind in hoe je jezelf goed kunt raadplegen, hoe je uit de zorgmodus kunt stappen en hoe je kunt investeren in een gezonde, gelijkwaardige relatie. Door de training word je (meer) bewust wat er in het contact met cliënten gebeurt en wat het effect daarvan is. Je boort een diepere laag in jezelf aan en vertaalt dit in je praktijk. Het traject sluit aan op de e-module Effectieve basishouding.

Pilot

Movisie gaat in deze pilot de feedback van de deelnemers verwerken om de training verder aan te scherpen. We zoeken 14 sociale professionals uit verschillende organisaties die willen oefenen en reflecteren om zich te ontwikkelen in hun vak. De training beslaat 2 dagen en vindt plaats in Utrecht. Daarbij hoort een evaluatiegesprek om de training aan te scherpen. De trainers zijn: Rien van Leeuwen (Ruysdael), Martha Talma (Movisie) en Maryse den Hollander (Movisie). Voor deze pilot op 16 en 30 november 2017 betaal je een eigen bijdrage van € 100,-.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een mail naar d.olario@movisie.nl. Vanaf 1 oktober volgen de intakegesprekken. Is de pilot vol, dan sturen we je wel informatie over hoe het leertraject na de pilot een vervolg krijgt.