Schrijf je verhaal voor Buurtwijs en maak kans op € 500,-

nieuwsbericht - 21 september 2016
 1434 keer gelezen

Werk je op lokaal niveau aan de verbetering van de buurt en wil je over je ervaringen schrijven? Doe dan mee aan schrijfwedstrijd van het Platform Buurtwijs.  Hoe leidt jouw werk tot meer samenhang en leefbaarheid in de buurt. Wat zijn jouw ideeën om de inhoud en kwaliteit van buurtontwikkeling te verbeteren? Schrijf het op en maak kans op € 500,- en een breed publiek op www.buurtwijs.nl.

Wat is Buurtwijs?

Een nieuw en dynamisch online platform voor ondernemende burgers, stadmakers, buurtwerkers, sociaal ondernemers en community organizers. Iedere dag ervaren zij in de praktijk welke aanpak wel, of niet werkt. Buurtwijs verzamelt deze ervaringen en praktijkkennis en verbindt deze met wetenschappelijke inzichten.

Waarom meedoen?

Omdat schrijven over je werk je helpt om te reflecteren op je eigen werkwijze en het effect ervan. Bovendien dienen de verhalen als bron en inspiratie voor iedereen die zich met buurtontwikkeling bezighoudt. De winnaar van de schrijfwedstrijd ontvangt een geldbedrag van € 500,-. Daarnaast biedt Buurtwijs alle genomineerden een creatieve schrijftraining en een training social media aan.

Dien je verhaal in

Maak je profiel aan op Buurtwijs.nl en dien je verhaal in met het inschrijfformulier. Daar vind je ook schrijftips. Een verhaal mag maximaal 900 woorden zijn. De deadline voor het indienen is 31 december 2016. Veel succes! Lees meer op www.buurtwijs.nl/schrijfwedstrijd.