Vlog jezelf zichtbaar!

nieuwsbericht - 11 januari 2017

Ook in 2017 werken sociale professionals aan hun impact. Een belangrijke voorwaarde om je impact te vergroten, is jezelf en je werk zichtbaar maken. Jelle gaf afgelopen jaar een mooi voorbeeld met zijn 10 vlogs over urgente thema’s binnen het sociaal domein. Wil jij ook net als Jelle je stem laten horen, maar weet je niet precies hoe te beginnen? Doe dan mee aan de Vlog Academie van Movisie.

Het komende jaar start Movisie met een Vlog Academie voor iedereen die wil beginnen met vloggen in het sociaal domein. Met een vlog geef je een uniek kijkje in de veelzijdigheid van je werkdag. Daarnaast kan het een mooi middel zijn om te gebruiken tijdens je werk. Zo kun je bijvoorbeeld een cliënt laten zien hoe het er aan toegaat in het buurthuis, wat hem of haar over de streep kan trekken zelf eens een kijkje te gaan nemen. Kortom: genoeg voordelen! Maar hoe begin je eraan?

Hoe werkt de Vlog Academie?

Alle begin is moeilijk. Om je op weg te helpen heeft Movisie een afgeschermde online omgeving aangemaakt waarin jij je allereerste vlog(s) kunt uploaden. Experts, waaronder Jelle de Boer zelf, bekijken je vlog en geven je feedback op het gebied van profilering, storytelling en techniek. Er komen 3 feedbackmomenten verspreid over 2017, waarvan de eerste begin maart is. Wil je meedoen? Zorg dan dat je je aanmeldt via het aanmeldformulier en vóór 27 februari je vlog uploadt.