Word jij sociaal werker van het jaar 2018?

nieuwsbericht - 19 september 2017

Op 14 maart 2018 vindt opnieuw de Dag van de Sociaal Werker plaats waarbij Movisie wederom kennispartner is. Tijdens deze dag wordt de Sociaal Werker van het Jaar benoemd. Van 4 september tot 26 november kun je hier jouw favoriete Sociaal Werker voor aanmelden.

In 2017 kreeg Mariska Overgaag de prijs uitgereikt. Ze is oprichter van Emma (eerder melden, minder achterstand) en gekozen tot Sociaal Werker van het Jaar 2017 voor haar vernieuwende inzet voor mensen in – financiële - problemen. De winnaar is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van sociaal werker.

De nominaties zijn al bekend, u kunt niemand meer opgeven.

Hoe werkt de verkiezing?

De vakjury selecteert drie genomineerden en bepaalt vervolgens voor vijftig procent wie de winnaar wordt. Gedurende de maand februari staan er drie filmpjes online waarin de genomineerden worden voorgesteld. Kijkers kunnen via een poll aangeven wie hun favoriete sociaal werker is. De stemmers op de filmpjes bepalen, samen met de bezoekers van de Dag van de Sociaal Werker op 14 maart 2018, de overige vijftig procent.

Spelregels & criteria

Alle belangrijke informatie rondom de verkiezing kun je vinden op de website van Zorg + Welzijn en op de website van het FCB.

Kennisdossier
Trefwoorden