Routebeschrijving

Movisie is gevestigd in de directe omgeving van Utrecht Centraal Station.

Bezoekadres: Catharijnesingel 47, 3511 GC, Utrecht
Postadres: Postbus 19129, 3501 DC, Utrecht
Telefoonnummer: 030-789 20 00
e-mailadres: info@movisie.nl

Vanwege de verbouwingen in en rondom Hoog Catharijne is de route enigszins aangepast. Je kunt het kantoorgebouw bereiken vanuit de stationshal via deze looproute. Kom je met de fiets dan kun je via de Westerstraat aan de achterkant van Movisie je fiets stallen.

Parkeren

Als je met de auto naar Movisie komt, kan je gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarages. Als je parkeert in P5 dan moet je vanuit de garage oversteken en links houden om op de Catharijnesingel te komen. Het is vanuit P5 maar twee minuten lopen naar ons gebouw.

Mindervaliden kunnen gebruik maken van de ingang aan de parkeerzijde van het gebouw. Ga vanaf de Catharijnesingel de Westerstraat in. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als je aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. Met de lift kan je naar de begane grond, waar de receptie is. De parkeerplekken voor mindervaliden zijn beperkt. Neem daarom vooraf contact met ons op als je daar gebruik van wil maken.