Cultureel dagcafe Kopi Susu

praktijkvoorbeeld - 12 december 2013

Kopi Susu is een ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk West en omstreken (stad Utrecht). De bezoekers zijn een afspiegeling van de gemêleerde wijk Lombok. In het café wordt cultureel en maatschappelijk programma aangeboden en tweemaandelijkse zijn er exposities. Ook kan vanuit Kopi Susu een GPS route gelopen worden door de wijk Lombok, die je vertelt over een aantal historische plekken en de herkomst van de straatnamen.

Wat is Kopi Susu?
Een multicultureel dagcafé waar ook buurtgebonden maatschappelijke en culturele activiteiten plaats vinden.  Café Susu is de opvolger en voortzetting van Café Lombok.

Wat levert het op?
Buurtcohesie

Hoe werkt Kopi Suzu?
Kopi Susu biedt ruimte voo vrolijke culturele en maatschappelijke initiatieven vanuit de buurt. Buurtbewoners met ideeën kunnen bij Kopu Susu terecht en samen met de medewerkers van Kupu Susu wordt gekeken of de activiteit georganiseerd kan worden.

Wat zijn succesfactoren?
Laagdrempeligheid, enthousiasme en professionaliteit.

Een cultureel en maatschappelijk dagcafé! Iets voor u?
Zoekt u ook naar mogelijkheden om in uw omgeving op laagdrempelige wijze sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten te verbinden aan ontspanning. Neem eens een kijkje in Café Susu en laat u inspireren.  

Website

Uitvoerende organisaties

Cultureel dagcafé Kopi Susu
J.P. Coenstraat 69
3531 EP Utrecht
Info@kopisusu.nl
 

Contact

Lotte Thijs (bedrijfsleider)
info@kopisusu.nl

Trefwoorden