Hojo-kamp

27 juli 2014

Het Hojokamp (of homojongerenkamp) is een week samenzijn met 60 andere LHBT-jongeren, waarin interessante workshops en teamtalks, leuke activiteiten en een onvergetelijke sfeer centraal staan.

Wat is Hojokamp?

Een jongerenkamp waar een afwisselend programma wordt aangeboden, waarin gesprekken over serieuze zaken worden afgewisseld met spel en sport. Tijdens het kamp is er voor iedereen tijd en aandacht om met elkaar in gesprek te gaan en mensen te ontmoeten die dezelfde gevoelens delen.

Wat levert het op?

Het Hojokamp biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen. Omdat iedereen op het kamp ongeveer hetzelfde mee maakt of heeft meegemaakt, heeft iedereen respect voor elkaar en word je geaccepteerd zoals je bent.

Hoe werkt Hojokamp?

Je verblijft een midweek op een kampeerboerderij met maximaal 60 deelnemers. Tijdens de week doe je mee aan de vele leuke activiteiten, teamtalks en workshops georganiseerd en begeleid door de vrijwilligers. Op de eerste dag starten we met de kennismakingsspellen om de hele groep een beetje te leren kennen.

Wat zijn de succesfactoren?

  • Opdeling in relatief kleine teams met vaste begeleiders
  • Naast fun ook tijd voor serieuze zaken, door middel van zogenaamde teamtalks waarin de deelnemers gevoelens en ervaringen kunnen delen

Iets voor jou?

Ben je als jongere tussen de 13 en 25 jaar op zoek naar gelijkgestemden in een sfeer van verbondenheid en vertrouwen? En zoek je een plek waar je, terecht kunt voor informatie, hulp, advies en ondersteuning rondom seksuele diversiteit? Kortom, zoek je een plek waar je  leuke dingen kan doen en jezelf kunt zijn? Dan is Hojokamp vast iets voor jou.

Website

Uitvoerende organisaties

Stichting Outway
Postbus 606
5600 AP Eindhoven
T 06-25 26 89 41
E Contact@outway.nl
www.outway.nl