Jong&Out

27 juli 2014

Jong&Out is een gratis community van, voor en door jonge lhbti'ss. Jongeren tot en met achttien jaar kunnen, in een veilige omgeving, ervaringen uitwisselen en contact leggen met andere jongeren.

Wat is Jong&Out?

Op www.jongenout.nl kunnen lhbti-jongeren een profiel aanmaken om eenvoudig en op een veilige manier contact te leggen met leeftijdsgenoten. Jong & Out is opgezet door COC Nederland samen met  de jongeren. COC ondersteunt, faciliteert en begeleidt deze jongeren met het opzetten van Jong & Out activiteiten en deze website.

Wat levert het op?

Contact met leeftijdsgenoten. En er worden overal in het land Jong & Out meetings georganiseerd, van Limburg tot Groningen.

Hoe werkt: Jong&Out?

De website is alleen toegankelijk voor tieners tot en met achttien jaar. Om lid te worden moet je je id-kaart laten zien. Dit doet Jong & Out om een veilige omgeving te creƫren waar lhbti-jongeren met elkaar kunnen praten over hun coming-out, problemen die ze tegenkomen bij liefde en relaties, of gewoon kunnen praten over wat hen bezighoudt. Tijdens Jong & Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig, wordt er geen alcohol geschonken en is er altijd plek voor ouders om bij elkaar te komen.

Wat zijn de succesfactoren?

  • Jong & Out is, van, door en voor jongeren
  • ondersteuning  door landelijke organisatie (COC Nederland).
  • De site garandeert een een veilige omgeving

Met wie wordt er samengewerkt?

COC Nederland

Iets voor jou?

Ben je op zoek naar contact  via internet op een veilige manier? Wil je jongeren ontmoeten die je snappen omdat ze net als jij zijn? Dan is deze community iets voor jou.

Website

Uitvoerende organisaties

COC Nederland
Nieuwe Herengracht 49
1011 RN Amsterdam
T  (020) 623 45 96
E info@coc.nl

Plaats

Amsterdam

Bereik

landelijk

Contact