Pink summercamp

praktijkvoorbeeld - 17 juli 2014

Kamp waarin LHBT-jongeren met elkaar kunnen kennismaken. Ook bedoeld voor jongeren die nog twijfelen over hun seksuele voorkeur en die  daar graag met gelijkgestemden over praten.

Wat is Pink summercamp?

In dit weekend, leer je nieuwe mensen kennen of (her)ontdek je jezelf. Het is een ontmoeting voor en door LHBT-jongeren. Gericht op een samenzijn binnen een informele sfeer met gelegenheid tot volgen van diverse workshops.

Wat levert het op?

Fun en Facts gaan hier hand in hand met diepgang en luchtige activiteiten. Een jong team van vrijwillige medewerkers (waarvan de meeste zelf ooit hebben deelgenomen) gaat de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat het Summercamp voor iedere deelnemer een waardevolle ervaring wordt. Het exacte ‘programma’, wordt samengesteld aan de hand van de inschrijvingen.

Hoe werkt het?

Een weekend samen zijn met gelijkgestemden, waar plezier wordt afgewisseld met interessante workshops. Naast het inhoudelijk deel is er ruim voldoende tijd voor ontspanning en ontmoeting.

Wat zijn de succesfactoren?

Een team van vrijwillige medewerkers van EMBRACE PINK zorgen voor een ongedwongen en veilige sfeer dit weekend.  Deze vrijwillige medewerkers vallen zelf ook binnen de doelgroep, een enkeling nét erbuiten. Qua achtergrond en interessegebieden is het team heel veelzijdig samengesteld.

Iets voor jou?

Ben je homo, lesbisch, bi, transgender, of twijfelaar? Ben je tussen de 16 en 28 jaar? Heb je zin in een super tof weekend waarin je helemaal jezelf kan zijn? Dan is het Summercamp écht iets voor jou!
Maar ook als je buiten deze doelgroep valt, kan je misschien deelnemen. Bijvoorbeeld:  Ben je hetero, maar is onlangs je vader uit de kast gekomen? Informeer naar de mogelijkheden.

Website

Uitvoerende organisaties

EMBRACE PINK Foundation
van Hogendorpstraat 55-05
5046 LB Tilburg
T +31 (0)13 5455717
E info@embracepink.nl
http://embracepink.nl/content/pink-summercamp-ga-mee
 

Contact

T +31 (0)13 5455717
E info@embracepink.nl