Zonder stempel

Zonder Stempel geeft mensen met een verstandelijke beperking informatie over seksuele diversiteit.

Wat is Zonder stempel?

Een  samenwerkingsverband van de LFB (een belangenorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking) en COC (belangenbehartiger van alle homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT). De LFB en COC vinden het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de kans krijgen om zichzelf te zijn. Ook als je als man op mannen valt, of als vrouw op vrouwen valt.

Wat levert het op?

Op deze website vindt u informatie en antwoorden over seksuele diversiteit. Maar ook  informatie over plekken waar u andere mensen kunt ontmoeten die dezelfde gevoelens hebben. In het hele land worden deze ontmoetingen georganiseerd. Deze informatie en plaatsen kunt u hier in een duidelijk over-zicht vinden. Ook geeft men een nieuwsbrief uit vol kennis en informatie.

Hoe werkt Zonder stempel?

Het is niet zo gek dat iemand bevriend is bent met een jongen of een meisje. Maar het wordt anders wanneer men verliefd wordt op iemand van hetzelfde geslacht. Hoe kan iemand dit het beste vertellen ouders of anderen. Hoe geef je invulling aan deze relatie en hoe ga je dan om met je seksuele gevoelens. De LFB en COC werken samen om op deze website informatie te verzamelen en te delen.

Met wie wordt er samengewerkt?

COC en LFB

Iets voor u?

Kent u iemand met  vragen over gevoelens voor iemand van hetzelfde geslacht, of wil degene juist iemand ontmoeten om er over te praten. Dan is deze website geschikt. Op de sozen die door COC worden georganiseerd kunnen gelijkgestemden op een vertrouwde manier in contact komen met andere LHBT’s

Website

Uitvoerende organisaties

LFB en COC Nederland

Contact