Web-app Residentiële Jeugdzorg

Op je telefoon altijd bij de hand

20 november 2018

Het Vlaggensysteem RJ is een normatief kader met tools, zodat je seksueel (grensoverschrijdend) gedrag adequaat kunt beoordelen, bespreekbaar kunt maken én gepast kunt reageren. De Web-app RJ is een verkorte versie van de doorontwikkelde methode.

Als professional in de Residentiële Jeugdzorg (RJ) is het best lastig om seksueel (grensoverschrijdend) gedrag te duiden en bespreekbaar te maken. De kans is groot dat je reageert vanuit een onderbuikgevoel. Voor professionals is daarom het Vlaggensysteem RJ als methode doorontwikkeld, gebaseerd op het Sensoa Vlaggensysteem©.

Webapp

Hoe gebruik je deze web-app?

De web-app is bedoeld als naslagwerk bij het werken met het Vlaggensysteem RJ, Wil je even iets opzoeken of wil je een gesprek voeren met jongeren, ouders of collega’s? De app helpt je op weg. Je kunt de web-app ook gebruiken als kennismaking met de methode Vlaggensysteem RJ.

Voor wie

Voor professionals in de residentiële jeugdzorg. Meld je gratis aan via onderstaande button.

Aanmelden

Als nieuwe gebruiker maak je eerst een account aan. De info is daarna zowel op je computer als op je telefoon gratis toegankelijk. Op je telefoon kun je de web-app toevoegen aan je startscherm en heb je alle info direct bij de hand.

Naar de web-app

Auteur
Boet, A.; Wentzel, W.; Janssens, K.; Repetur, L.
Jaar
2017
Uitgever(s)
Movisie
Type
Handreiking
Prijs
Gratis