Vacature: (senior) HR-adviseur (32 - 36 uur)

Wil jij het verschil maken voor de mensen die het verschil maken in onze maatschappij? Voel jij je thuis in een samensturende organisatie met hoogopgeleide mensen die vanuit hun hart werken én past zowel coachen als adviseren bij jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het afgelopen jaar zijn er veel veranderingen in de organisatie geweest en nu is het tijd om verder te bouwen aan onder andere de volgende onderwerpen/thema's: dienend leiderschap, optimalisatie, samensturing en objectief werven en selecteren. De rol van het HR-team is in al deze thema's strategisch, tactisch én operationeel. Daarnaast coach en adviseer je de HR-contactpersonen uit de verschillende teams en de programmadirecteuren op alle facetten van HR. Ook ondersteun je een van de bestuurders in de OR. Kortom: een mooie afwisselende functie met inhoud!

Wat neem jij mee?

  • Minimaal vijf jaar werkervaring als allround HR-adviseur bij voorkeur binnen het sociaal domein.
  • Een afgeronde hbo-opleiding richting HRM of een andere bedrijfskundige richting bij voorkeur aangevuld met coachingvaardigheden.
  • Kennis van en ervaring met arbo-wetgeving, WOR, verzuimmanagement, arbeidsrecht, cao’s en teamcoaching.
  • Je kunt organisatiestrategie vertalen naar HR-beleid en HR-projecten.
  • Je werkt graag samen met anderen en in het HR-team en bent van nature een relationele verbinder zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
  • Organisatie sensitiviteit: hiermee bedoelen we dat je niet alleen rekening houdt met de formele en hiërarchische lijnen, maar je ook een goed gevoel hebt voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen. Je begrijpt dat er verschillende meningen en belangen zijn. Je weet hoe je daar mee om moet gaan als je in een organisatie iets voor elkaar moet krijgen.
  • Je bent communicatief: hiermee bedoelen we dat je dat goed in staat bent jouw boodschap over te brengen op de ander rekening houdend zowel mondeling als schriftelijk. Bijvoorbeeld bij het uitleggen van wet- en regelgeving of het op papier zetten van een advies of beleid.
  • Je bent reflectief: hiermee bedoelen we dat je kritisch kunt zijn op je eigen handelen, fouten durft te maken en van fouten kunt leren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een aanstelling (32-36 uur per week) voor een jaar met, bij goed functioneren en een goede bedrijfseconomische situatie, uitzicht op een vaste aanstelling. Je wordt aangesteld in de functie van Adviseur HRM 1. Het salaris bedraagt – afhankelijk van ervaring – minimaal € 3.221,- en maximaal € 4.830,- (schaal 10 van de cao Sociaal Werk) per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast is er een individueel keuzebudget van circa 16% van je brutosalaris, een loopbaanbudget en de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de online trainingen van New Heroes. 

Movisie is gevestigd in een goed bereikbaar kantoor in Utrecht. Je kunt jouw werktijden flexibel in delen, door afwisselend thuis en op kantoor te werken. Je krijgt vanuit Movisie een budget om jouw thuiswerkplek goed in te richten.

Wie zijn wij?

Movisie is hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. Zo’n 140 Movisianen ontwikkelen samen met de praktijk kennis over wat écht goed werkt en samen passen we die kennis toe. De unieke rol van Movisie is het versnellen van leerprocessen. We zijn alleen tevreden als we een duurzame positieve verandering voor mensen in een kwetsbare positie realiseren.

Movisie hecht waarde aan inclusiviteit en een divers samengesteld personeelsbestand. Movisie is een organisatie die zich inzet voor gelijkheid en het voorkomen en tegengaan van uitsluiting en wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. Door een divers samengestelde organisatie zijn wij beter in staat om sociale vraagstukken in onze samenleving te analyseren en hierop te adviseren. 

Het HRM-team bestaat uit twee (senior) HR-adviseurs en een medewerker HR. Ieder werkt vanuit zijn eigen rol/expertise samen aan de actuele HR-thema’s en vraagstukken.

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lou Repetur zij/haar (programmadirecteur) via l.repetur@movisie.nl of 06 - 1345 6223.

Je kunt niet meer reageren op deze vacature.