E-learning - vinden en verbinden van vrijwilligers

20 april 2012

Het e-learningprogramma 'Vrijwilligers vinden en binden' leert vrijwilligersorganisaties op een eenvoudige en aantrekkelijke manier hoe ze de werving en begeleiding van vrijwilligers succesvol kunnen aanpakken.

Op de website www.vrijwilligerswerkacademie.nl vind je cursussen die speciaal zijn opgesteld voor vrijwilligersorganisaties. De cursussen verlopen geheel via internet. Je kunt dus deelnemen waar en wanneer het jou uitkomt! Sinds 2012 wordt hier ook de internetcursus over het vinden en binden van vrijwilligers aangeboden. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je de werving en begeleiding van vrijwilligers aan kunt pakken. De cursus bestaat uit een interactief videoprogramma en een persoonlijk plan van aanpak.

Om deel te kunnen nemen moet je je eerst registreren. Klik op de titel 'Vrijwilligers vinden en binden' hieronder en je kunt meteen aan de slag! Als je problemen hebt met inloggen of registeren kun je contact opnemen via een contactformulier.

Webinar vrijwilligersmanagement

Movisie-adviseur Willem-Jan de Gast gaf op 4 oktober 2018 bij Nederland Filantropieland een webinar over vrijwilligersmanagament. Leden van Nederland Filantropieland kunnen de webinar bekijken.

Bekijk de webinar