Online training: Hoe vergroot ik mijn professionele ruimte?

De veranderingen in het sociale domein hebben invloed op het werk van de sociale professional. Er zijn 10 Wmo competenties beschreven om sociale professionals te ondersteunen in het werken volgens de Wmo. Veel sociale professionals vinden het lastig om uitvoering te geven aan competentie 10: ‘Hoe ben ik ondernemend en benut ik mijn professionele ruimte?

De  gratis online training bestaat uit 3 modules. Je leert wat professionele ruimte is en hoe je jouw professionele ruimte kunt vergroten.

Kosten: Gratis
Duur: 3 uur

Wil je deze online training volgen? Registreer je eenmalig en eenvoudig met je naam en e-mail adres via onderstaande link. Het account geeft daarna toegang tot je persoonlijke homepage op de Movisie Academie: de online leeromgeving van Movisie.

Hoe vergroot ik mijn professionele ruimte?

Voor wie?

Alle professionals in het sociale domein, in het bijzonder sociaal werkers  en professionals in wijkteams. De training is geschikt voor alle typen sociaal werkers: jongerenwerkers, ouderenadviseurs, opbouwwerkers, maatschappelijk werkers. Voor iedereen die met cliënten of burgers werkt en zijn/haar impact wil vergroten.

Beoogde resultaten

  • In de eerste module leer je wat professionele ruimte is.
  • In module 2 en 3 leer je hoe je jouw professionele ruimte kunt vergroten. Je gaat actief aan de slag met een voorbeeldcasus en een eigen casus waarbij je 6 signaleringsstappen toepast. Aan het einde heb je een actieplan voor het oppakken van jouw signalen. 

Accreditatie

3,5 punten via Registerplein