In verbinding met hoofd, hart en buik

Inclusief e-module Basishouding

Deze training gaat in op de verbinding tussen hoofd (verstand), hart (gevoel) en buik (intuïtie) om van daaruit een gezonde en positieve relatie op te bouwen met de cliënt. Deze tweedaagse training biedt professionals de ruimte, én de tools om in de praktijk te blijven werken aan een positieve verbinding.

De relatie tussen jou en je cliënten biedt openingen en mogelijkheden voor zowel cliënten als jezelf om te groeien en krachtig te worden. Trouw zijn aan jezelf, goed voor jezelf zorgen en luisteren naar wat je intuïtie je ingeeft, daarvoor is rust en ruimte nodig.

In de tweedaagse training helpen we je om eerst in jezelf de verbinding tussen hoofd, hart en buik te maken. Je leert voelen wanneer je blokkeert of in een flow zit. Je verkent jouw overtuigingen en gedragspatronen in de context van je werk. Je benut eigen hulpbronnen en ontdekt daarmee nieuw handelingsperspectief. Vanuit een stevige persoonlijke basis kun je vervolgens een positieve en gezonde verbinding met de cliënt leggen.

Meer informatie: Neem vrijblijvend contact op met Martha Talma.
Locatie: Incompany
Prijs: Op aanvraag

Voor wie

Sociale professionals

Beoogde resultaten

We bieden praktische tools en een eenvoudige en behapbare theorie. Ook het leren van elkaar krijgt aandacht en ruimte, zodat de persoonlijke ervaringen en kennis op een hoger niveau worden getild. We streven naar een fijne sfeer als belangrijke voorwaarde om te leren.

Na de training:

  • Ben je je bewust van terugkerende gedragspatronen en het effect op jezelf en de cliënt;
  • Ben je gegroeid in een gezonde en positieve verbinding maken met de cliënt;
  • Voel je je vitaler, energieker en meer ontspannen.

‘Ik heb meer ruimte, rust en minder stress'

Dit zeggen cursisten:

  • ‘Ik kan uit een impasse komen met een cliënt.’
  • ‘Ik herken nu gevoelens en kan meer ontspannen en toelaten hierin.’
  • ‘Ik heb meer erkenning voor wie ik ben en sta hierdoor meer in verbinding met cliënten.’