Back to basics: Reflecteer op je professionele basishouding

Algemeen

De transformatie naar een participatiesamenleving vraagt een professionele basishouding van sociale professionals. Welke houding heb jij in je dagelijks werk met cliënten? Met de juiste basishouding zorg je voor oprechte, gezonde en positieve verbinding met mensen. Zo kunnen zij beter hun eigen kracht en sociale netwerk benutten.

In deze module reflecteer je op je eigen basishouding en leer je welke drie elementen van belang zijn. Het ontwikkelen van een professionele basishouding klinkt eenvoudig, maar blijft in de praktijk een uitdaging. Deze e-learning helpt je op weg.

Deelname: Gratis
Duur: 30 minuten

De Movisie academie is de online leeromgeving van Movisie. Je vindt er een uitgebreid aanbod van online cursussen, webinars en trainingen.

Inhoud

Je maakt kennis met de drie elementen van een effectieve professionele basishouding. Je reflecteert aan de hand van deze elementen en casuïstiek op jouw basishouding en drijfveren in je werk. Aan het eind van de module geef je aan wat je ambities zijn.

Na het volgen van de module heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de live training. Hier gaan we dieper in op jouw uitdagingen.

Voor wie

Sociale professionals

Trainer

Online module.