Genderspecifieke hulpverlening

Algemeen

Genderspecifieke hulpverlening, wat zijn daarbij de belangrijkste aspecten? U leert het tijdens deze studiedag. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de basisprincipes van genderspecifieke hulpverlening, toepasbaarheid in eigen werk, indicaties voor genderspecifieke hulpverlening en seksecoderingen.

Na deze studiedag kennen de deelnemers de principes van genderspecifieke hulpverlening en kunnen zij deze toepassen in hun eigen werk.

Meer informatie: Neem geheel vrijblijvend contact op met Ton van Elst.
Datum en locatie: in verleg
Locatie: incompany
Prijs: op aanvraag

Inhoud

Tijdens deze studiedag leert u in korte tijd de belangrijkste aspecten van genderspecifieke hulpverlening kennen. We gaan in op de toepassing van deze principes in de individuele en groepshulpverlening en u krijgt de gelegenheid om eigen werkervaring en knelpunten in te brengen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de basisprincipes van genderspecifieke hulpverlening, toepasbaarheid in eigen werk, indicaties voor genderspecifieke hulpverlening en seksecoderingen. De toepasbaarheid in het eigen werk staat centraal via kennisoverdracht, reflectie en discussie.

Eindresultaat

Na deze studiedag kennen de deelnemers de principes van genderspecifieke hulpverlening en kunnen zij deze toepassen in hun eigen werk.

Voor wie

Hulpverleners in Ggz en maatschappelijke dienstverlening.

Trainer

Ton van Elst