Groeikracht voor wijkteams

Algemeen

Als professional in een wijkteam komt er veel op je af. Hoe creëer je in alle hectiek tijd, rust en ruimte om te leren en te reflecteren? Kortom: hoe benut je de groeikracht van jou en je team? Dit praktijkgerichte ontwikkeltraject van vier dagdelen leert jou en je team hoe je met kleine acties meer kunt bereiken, voor je cliënten én voor jezelf. Aan de hand van concrete vraagstukken uit jullie praktijk gaan we aan de slag met thema’s als persoonlijk leiderschap, creatief denken, kracht van kwetsbaarheid én vitaliteit.

Deelname: € 4.700 (prijs per team van max. 12 deelnemers) 
Duur: 4 dagdelen, met daarbij voorbereidende en tussentijdse opdrachten. 
Locatie: Incompany of in overleg
Informatie: Neem contact op met Annelies Kooiman.

Inhoud

Als professional in een wijkteam komt er veel op je af. Hoe creëer je in alle hectiek tijd, rust en ruimte om te leren en te reflecteren? Kortom: hoe benut je de groeikracht van jou en je team?

Dit praktijkgerichte ontwikkeltraject van vier dagdelen leert jou en je team hoe je met kleine acties meer kunt bereiken, voor je cliënten én voor jezelf.

Aan de hand van concrete vraagstukken uit jullie praktijk gaan we aan de slag met het versterken van de groeikracht van jou en je team. Hierbij komen thema’s aan de orde als: persoonlijk leiderschap, creatief denken, kracht van kwetsbaarheid én vitaliteit. Op verfrissende wijze werk je samen met je team aan een gezonde werkstijl. Je komt tot nieuwe inzichten die jou en je cliënten verder helpen. En leert effectiever om te gaan met complexe vraagstukken.

Na deze training:

  • Weet je hoe jij kunt werken aan persoonlijk leiderschap
  • Ken je een aantal creatieve denktechnieken en weet je hoe je die kunt benutten in je werk
  • Heb je inzicht in wat jij en je teamgenoten nodig hebben om vitaal te blijven
  • Hebben jij en je team praktische handvatten om adequaat om te gaan met vraagstukken uit jullie eigen praktijk

Voor wie

Deze training is speciaal voor medewerkers van wijkteams of wijknetwerken.

Trainer

Martha Talma, Annelies Kooiman en Maryse den Hollander