Tijd voor creativiteit

Algemeen

'A mind is like a parachute. It doesn't work if it is not open.'
- Frank Zappa -

Laat je rechterhersenhelft werken! Wil jij jouw creativiteit aanboren? Doe mee aan deze nieuwe training voor  sociale professionals. In één dag heb je de principes van creatief werken onder de knie. Aan het eind van de dag heb je alles in huis om direct met het geleerde aan de slag te gaan.

Let op: dit is een incompany training , je kunt je niet individueel aanmelden.

Datum: op aanvraag
Locatie: in overleg
Prijs: afhankelijk van de groepsgrootte, minimaal € 2.480,-
Studieomvang: een trainingsdag + voorbereidende opdracht
Accreditatie:

Inhoud

Hoezo laat je rechterhersenhelft werken? De participatiesamenleving, kanteling, bezuinigingen, eigen kracht en decentralisaties. Deze andere tijd met andere vragen vraagt om andere oplossingen. Creatief kunnen denken én handelen is dan ook een belangrijke competentie voor sociale professionals nieuwe stijl. In deze training ga je aan de hand van je eigen leervraag out of the box aan de slag met het zoeken naar een oplossingsrichtingen. Met als resultaat: inzicht in hoe je creativiteit kunt inzetten in jouw dagelijkse praktijk.

Eindresultaat

Na deze training kan jij creativiteit inzetten om vraagstukken op te lossen:

  • Je weet wat helpt om creatief te denken en te doen;
  • Je hebt kennis van de onderdelen van het creatief proces;
  • Je weet hoe je dit in je werk kunnen inzetten;
  • Inspiratie, plezier en het maken én delen van kennis met andere deelnemers.

Lever een casus in

In deze training gaan we gericht aan de slag met het versterken jouw creatieve vaardigheden. We werken praktijkgericht door voorafgaand aan de training jouw vragen en casus te inventariseren. Op deze wijze krijg je de kans om je vaardigheden optimaal te trainen en bereik je het meeste effect in de dagelijkse praktijk.

Voor wie

Deze training is speciaal voor sociale professionals. Wil jij creatief kunnen werken en wil jij leren hoe je je creatief vermogen aanboort? Meld je aan!

Trainer