Vacature: Managementassistent Raad van Bestuur en Directie (32 uur)

Deze vacature verspreiden we tegelijk intern en extern

Vind jij het een uitdaging om de twee bestuurders van Movisie en de wetenschappelijk directeur werk uit handen te nemen? Past het bij jou om het visitekaartje te zijn voor Movisie? En ben je daar goed in? Werk jij het liefst oplossingsgericht en ben je een teamplayer? Lees dan verder!

Je kunt niet meer reageren op deze vacature.

Wij zoeken een managementassistent, wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige managementassistent.

Wat wordt jouw rol?

Als managementassistent ben je het eerste contact van en voor bestuur en directie met zowel de buitenwereld als interne medewerkers. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt voor de agenda's van de twee bestuurders en de wetenschappelijk directeur.
 • Je organiseert en bereidt diverse strategische overleggen voor zoals het directieoverleg, het managementoverleg, het programmaoverleg en het overleg van de Raad van Toezicht. 
 • Je maakt notulen van deze (inhoudelijk complexe) overleggen en monitort de opvolging van actiepunten.
 • Je archiveert relevante informatie (o.a. in Teams).
 • Je plant diverse Movisiebrede activiteiten en bijeenkomsten.

We vragen:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld Schoevers of meao.
 • Ten minste vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Servicegerichtheid, flexibiliteit, proactiviteit en organisatiesensitiviteit.
 • Zorgvuldigheid en je weet hoe met vertrouwelijke zaken om te gaan.
 • Goede beheersing van administratieve systemen waaronder het MS Officepakket en bij voorkeur heb je ook ervaring met AFAS.
 • Iemand die makkelijk schakelt met collega’s binnen en buiten Movisie.
 • Sterke communicatieve eigenschappen en zelfstandigheid. Je bent oplossingsgericht en kunt goed prioriteren in jouw werkzaamheden en taken.

Wij bieden jou:

Een afwisselende baan met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Wij bieden je een aanstelling (32 uur per week) voor een jaar met, bij goed functioneren en een goede bedrijfseconomische situatie, uitzicht op een vaste aanstelling. Je wordt aangesteld in de functie van Management Assistent. Het salaris bedraagt – afhankelijk van ervaring – minimaal €2.836,- en maximaal €4.040,- per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8 van de cao Sociaal Werk). Daarnaast is er een individueel keuzebudget van circa 18% van je brutosalaris, een loopbaanbudget en de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de online trainingen van New Heroes en hybride werkmogelijkheden. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Wij werken hybride, dit betekent dat je voldoende ruimte krijgt om vanuit thuis te werken maar je ook regelmatig op kantoor aanwezig bent. Je krijgt vanuit Movisie een budget om jouw thuiswerkplek goed in te richten.

Wie zijn wij?

Movisie is hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. Zo’n 140 Movisianen ontwikkelen samen met de praktijk kennis over wat écht goed werkt en samen passen we die kennis toe. De unieke rol van Movisie is het versnellen van leerprocessen. We zijn alleen tevreden als we een duurzame positieve verandering voor mensen in een kwetsbare positie realiseren. Movisie hecht waarde aan inclusiviteit en een divers samengesteld personeelsbestand. Movisie is een organisatie die zich inzet voor gelijkheid en wil onbedoelde uitsluiting voorkomen en tegengaan. Movisie wil ook dat haar divers personeel zich thuis voelt. Door een divers samengestelde organisatie zijn wij beter in staat om sociale vraagstukken in onze samenleving te analyseren en hierop te adviseren.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren?

Je kunt niet meer reageren op deze vacature. De eerste gesprekken zijn gepland op 14 juni 2023 (9.00 - 13.00 uur). De tweede gesprekken zijn gepland op 21 juni 2023 (12.00 - 14.00 uur).

Deze vacature is tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. 

Wij willen onbedoelde uitsluiting voorkomen en maken daarom gebruik van de methode objectief werven en selecteren.