Werken bij Movisie

Bij Movisie werk je aan een krachtige samenleving. Betrokken, alerte en inventieve professionals zetten zich in voor een inclusieve samenleving waar burgers kansen krijgen en er ruimte is voor ieders behoeften. Bij Movisie werken ongeveer 150 mensen.

Per 1 januari 2018 is de Raad van Toezicht op zoek naar twee nieuwe leden. Daarnaast is het team Financiën en Control op zoek naar een Business Controller (36 uur).

Solliciteren?

Staat er momenteel geen vacature die bij je past? Dan kun je wel een open sollicitatie sturen. Mocht er een passende vacature ontstaan, dan nemen wij contact met je op. Stuur je motivatie en cv bij voorkeur per e-mail aan sollicitatie@movisie.nl t.a.v. Monica Schoemaker, hoofd HRM. Open sollicitaties houden wij doorgaans 3 maanden in portefeuille.

Wat biedt Movisie?

Movisie vraagt initiatief, een sterke visie en een zelfstandige werkhouding. Vernieuwend denken en creatieve ideeën stellen we zeer op prijs. Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. Zo bieden wij, naast een marktconform salaris, onder andere de mogelijkheid tot parttime werken en diverse mogelijkheden voor training en opleiding. We werken samen in een informele sfeer, waarin plezier in het werk belangrijk is.

Meer weten over Movisie? Lees verder op deze website of download onze brochure. Movisie valt onder de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.