Wil jij de samenwerking tussen sociaal domein en Werk & Inkomen verbeteren?

Doe mee met de gratis leerkring gezamenlijke professionele besluitvorming!

Ben je als sociaal professional, klantmanager of UWV-medewerker op zoek naar een manier om de samenwerking met collega’s uit het sociaal domein en domein Werk en Inkomen te verbeteren? Wil je ook gezamenlijk beslissingen nemen die uitgaan van een integrale aanpak voor de inwoner die een uitkering ontvangt en/of aanvraag? Doe dan mee met de gratis leerkring gezamenlijke professionele besluitvorming.

De leerkring begint met een vrijblijvende startbijeenkomst op 7 juni 2022 van 15.00 - 16.30 uur. Professionals uit het sociaal domein en het werkveld Werk en Inkomen gaan samen aan de slag met het versterken van de gezamenlijke professionele besluitvorming. Zodat de inwoner passende, samenhangende ondersteuning krijgt én zich gehoord en gezien voelt. In de leerkring werk je aan:

  • Het verbeteren van de samenwerking met collega’s uit andere domeinen
  • Inzicht in de manier waarop jij en andere collega’s besluiten nemen en handelen ten behoeve van de inwoner
  • Handvatten om domeinoversteigend en gezamenlijk besluiten te nemen en met de inwoner samen de ondersteuning in te vullen

Voor wie?

  • Professionals Werk & Inkomen en Zorg & Welzijn: alle werksoorten en werkplekken zijn welkom.
  • We vragen je om je als duo met een collega vanuit een ander werkdomein op te geven. Bijvoorbeeld: een klantmanager en welzijnswerker. Of een wijkteamwerker en schuldhulpverlener. Let op: schrijf je allebei individueel in via het aanmeldformulier. Vermeld daar de naam van de persoon met wie je een duo vormt.

Lees meer over de leerkring en meld je aan