Relatieblad MOVISIES

Movisies is het relatieblad van Movisie voor het sociaal domein. Het magazine bevat onderwerpen waarmee jij je dagelijks bezighoudt. In elk nummer spreken we experts uit de praktijk en bekijken we relevant onderzoek en nieuws uit het sociaal domein. Movisies verschijnt drie keer per jaar en een abonnement is gratis.

Neem een gratis abonnement

Ja, ik wil Movisies ontvangen

Laatste editie

Het thema van Movisies nr. 3 2018 is 'Lerende praktijken'. Je leest in deze uitgave o.a. Janny Bakkers eerste reactioneel waarin ze haar visie geeft op lerende praktijken. Verschillende interviews met o.a. Erik Gerritsen (secretaris-generaal VWS, p. 6), Sjef van der Klein (sociaal werker van het jaar p.14), en Erik Janssen (associate lector Capabilities in zorg en welzijn HAN, p.8). Infographics en illustraties over de transitiearena (p. 10) , het meten van outcome (p. 12) en statushouders aan het werk (p. 20). En natuurlijk vele andere boeiende artikelen. Geschreven voor zowel professionals als gemeenten. Van hoe je spil in de wijk wordt tot hoe gemeenten hun vrijwilligersbeleid vernieuwen. Na het lezen van deze Movisies ben je weer op de hoogte van de ontwikkelingen in het sociaal domein.

Blader door de online versie

Adreswijziging doorgeven of abonnement opzeggen?

Zijn je gegevens veranderd, geef dat dan door via het adreswijzigingsformulier. Wil je het blad niet meer ontvangen? Meld je dan af via het opzeggingsformulier.

Eerder verschenen edities