Relatieblad MOVISIES

MOVISIES is het relatieblad van Movisie voor het sociaal domein. Het magazine bevat onderwerpen waarmee jij je dagelijks bezighoudt. In elk nummer spreken we experts uit de praktijk en bekijken we relevant onderzoek en nieuws uit het sociaal domein. MOVISIES verschijnt drie keer per jaar en een abonnement is gratis.

Laatste editie

In de tweede MOVISIES van 2018 vind je een special over de gemeente en het sociaal domein. Een aantal afzwaaiende lokale bestuurders neemt je mee in hun visie en manier van werken. 'Meer welzijn en minder zorg', zegt bijvoorbeeld Janny Bakker, vertrekkend wethouder in Huizen (p. 22-24). Kim Putters, directeur van het SCP, pleit voor meer dialoog en intensiever samenspel in het sociaal domein (p. 4-6). Buurtapps, domotica en robotknuffels beschrijft wat de meerwaarde is van sociale technologie (p. 16-17). De hele uitgave telt in totaal 56 pagina's aan leesplezier.

Neem een gratis abonnement

Ja, ik wil MOVISIES ontvangen

Adreswijziging doorgeven of abonnement opzeggen?

Zijn je gegevens veranderd, geef dat dan door via het adreswijzigingsformulier. Wil je het blad niet meer ontvangen? Meld je dan af via het opzeggingsformulier.

Blader door de online versie

Eerder verschenen edities