Relatieblad MOVISIES

MOVISIES is het relatieblad van Movisie voor het sociaal domein. Het magazine bevat onderwerpen waarmee jij je dagelijks bezighoudt. In elk nummer spreken we experts uit de praktijk, bekijken we relevant onderzoek en nieuws uit het sociaal domein. MOVISIES verschijnt drie keer per jaar en een abonnement is gratis.

Laatste editie

In de eerste MOVISIES van 2018 snijden we een groot onderwerp aan: sociale sohesie. We spreken met drie directeuren over een uniek initiatief van tien minsteries (p. 4-6). Fleur Imming, wethouder Wijken, over hoe gemeente Amersfoort werkt aan een sterke sociale basis (p. 7-9). En Yvonne Paans, maatschappelijk werker, over het betrekken van het sociale netwerk (p. 13-14). Tevens reageren drie betrokkenen op stellingen over psychische kwetsbaarheid (p.15 - 16) en zien we hoe het Taalcafé in Kessel een impuls geeft aan integratie van nieuwkomers (p. 17 -18). De hele uitgave telt in totaal 40 pagina's aan leesplezier.

Neem een gratis abonnement

Ja, ik wil MOVISIES ontvangen

Adreswijziging doorgeven of abonnement opzeggen?

Zijn je gegevens veranderd, geef dat dan door via het adreswijzigingsformulier. Wil je het blad niet meer ontvangen? Meld je dan af via het opzeggingsformulier.

Blader door de online versie

MOVISIES 1.