Bestelformulier De marktwerking voorbij

Samenlevingsopbouw in de 21e eeuw

De wending naar de community, het vizier op samenwerken en de antenne voor gemeenschapsvorming kunnen met elkaar een remedie vormen tegen de vervreemding die veel mensen ervaren. Het kan iets van het gevoel terugbrengen dat het ons niet allemaal overkomt, dat we er zelf ook over gaan. Dat we er wat over te zeggen hebben.

Dit is de uitgeschreven tekst van de Participatielezing die Jos van der Lans op 31 januari 2020 uitsprak in Akoesticum in Ede. Jos van der Lans (1954) is cultuurpsycholoog en publicist. Door zijn kritische geschriften over de bureaucratische systeemwereld, zijn pleidooi voor eropaf-professionals en het belang van burgerkracht, geldt hij als een van de ideologische architecten van de decentralisaties van het sociale domein.

Prijs: €6,00 inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Vul hieronder jouw gegevens in om een bestelling te plaatsen. Het duurt even voor jouw bestelling bij jou bezorgd wordt. Na het ontvangen van je gegevens, sturen wij eerst een factuur. Nadat de factuur betaald is, sturen wij zo snel mogelijk jouw bestelling.