Online training: Reflecteer op je professionele basishouding

Back to basics

In deze gratis module reflecteer je op je eigen basishouding en leer je welke drie elementen van belang zijn. Het ontwikkelen van een professionele basishouding klinkt eenvoudig, maar blijft in de praktijk een uitdaging. Deze e-learning helpt je op weg.

De transformatie naar een participatiesamenleving vraagt een professionele basishouding van sociale professionals. Welke houding heb jij in je dagelijks werk met cli├źnten? Met de juiste basishouding zorg je voor oprechte, gezonde en positieve verbinding met mensen. Zo kunnen zij beter hun eigen kracht en sociale netwerk benutten.

Kosten: Gratis
Duur: 30 minuten

Wil je deze online training volgen? Registreer je eenmalig en eenvoudig met je naam en e-mail adres via onderstaande link. Het account geeft daarna toegang tot je persoonlijke homepage op de Movisie Academie: de online leeromgeving van Movisie.

Back to basics: Reflecteer op je professionele basishouding

Voor wie?

Sociaal professionals.

Beoogde resultaten

Je maakt kennis met de drie elementen van een effectieve professionele basishouding: Mens tot mens, Maatwerk en Mogelijkheden zien. Je reflecteert aan de hand van deze elementen en casu├»stiek op jouw basishouding en drijfveren in je werk. Aan het eind van de module geef je aan wat je ambities zijn.