Wie kan associate member worden?

Associate members zijn ervaren en getalenteerde professionals uit het brede sociale domein: beleidsmedewerkers, ervaringsdeskundigen, afdeling- of teamleiders en uitvoerende professionals.

Zij zijn door Movisie geselecteerd op basis van hun kennis en succesvolle transformatie trajecten in het sociaal domein en staan klaar om hun kennis en ervaring met andere gemeenten te delen. Als Associate member word je onderdeel van een interessant landelijk netwerk van unieke talenten uit het brede sociale domein.

Movisie heeft veel inhoudelijke én veranderkundige kennis in huis, waarmee je als Associate member jouw eigen kennis kunt verrijken. Het membership is tevens een erkenning van jouw talenten en geeft statuur aan jouw positie binnen en buiten je gemeente.

Movisie ondersteunt de Associate members met inhoudelijke kennis, vervult een vraagbaakfunctie op inhoud en leerproces en ondersteunt je bij het organiseren van effectieve leer - en ontwikkeltrajecten in verschillende gemeenten. Daarbij maken wij gebruik van aanpakken met impact zoals het kwaliteitskompas,  living lab, actieonderzoek, community of practice en doorbraak.

Daarnaast zorgt Movisie ervoor dat nieuwe kennis die door en tussen Associate members wordt ontwikkeld en uitgewisseld zo toegankelijk wordt gemaakt dat het andere gemeenten weer inspireert.

Wat levert het je op?

  • Je bent onderdeel van een netwerk van bevlogen en getalenteerde professionals in het integrale sociale domein.
  • Je staat vooraan in de ontwikkeling, blijft geïnspireerd en uitgedaagd.
  • Het is een investering in kennis en lerende praktijken, netwerken en persoonlijke ontwikkeling.
  • Jaarlijks worden inspirerende bijeenkomsten onder begeleiding van de experts van Movisie georganiseerd.
  • Het is een erkenning van je talenten, goede PR voor jou als deelnemer en de gemeente waar je werkt.

Kandidaat Associate members kunnen gemotiveerd worden voorgedragen. Wij nemen vervolgens contact op. Voor meer informatie: Sonja van Rooijen.