Aflevering 1: Eigen regie en zelfredzaamheid

360 graden Movisie Talk

Op 24 februari was de allereerste aflevering van 360 graden Movisie Talk, de nieuwe talkshow van Movisie. Deze aflevering stond in het teken van eigen regie en zelfredzaamheid. Kijk de eerste aflevering nu terug!

Presentator Marcel Ham ging het gesprek aan met lector Richard de Brabander en Movisie-bestuurder Janny Bakker-Klein, die verschillende perspectieven hebben op eigen regie maar toch ook overeenkomsten bleken te hebben. Vervolgens steeg Marcel Ham op naar de de praktijk en deelden interventiespecialisten Mindert Rakhorst en Reinier van der Grijp hun ervaringen met eigen regie in hun werk. Hieronder kun je de eerste aflevering terugkijken. Alle afleveringen verschijnen op het YouTube-kanaal van Movisie.

De eerste aflevering is goed ontvangen. Enkele reacties waren: 'Het zag er heel goed uit, interessant gesprek over eigen regie/zelfredzaamheid. Top!' en: 'Mooi inhoudelijk programma met wisselende sprekers en professioneel aangevuld met een teaser, bumper en eindshot!'

De volgende aflevering is op woensdag 23 maart, weer van 12.00 tot 12.30. Meer informatie daarover volgt snel. Houd de pagina Movisie.nl/360graden in de gaten.