Leren in sociaal werk

Nieuwe online tool!

Werken aan je vakmanschap en op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld? Logisch toch, als sociaal werker maak je immers het verschil in het dagelijks leven van mensen. Maar hoe doe je dat, leren in de hectiek van alle dag?

Dat kan nu eenvoudig met de online tool Lereninsociaalwerk.nl. Aan de hand van praktijksituaties van collega-sociaal werkers kun je meteen aan de slag met behapbare ontwikkel- en reflectieactiviteiten. Wil je het grootser aanpakken. Dan is er een handig stappenplan als vertrekpunt.

De online tool sluit aan bij je dagelijkse werk en bij de beroepscompetenties waarover je als sociaal werker moeten beschikken. Zet de tool in voor, bijvoorbeeld, je persoonlijk ontwikkelplan of je beroepsregistratie bij Registerplein. Of ga met collega’s kijken wat jullie samen nog willen leren.
Ben je benieuwd wat jij met de tool kunt? Ga dan naar www.lereninsociaalwerk.nl.

Lereninsociaalwerk.nl is gemaakt door Sociaal Werk Versterkt en Sociaal Werk - werkt! met de input en feedback van 35 sociaal werkers. Kijk op www.sociaalwerkversterkt.nl en www.sociaalwerk-werkt.nl.