Route

Postbus 19129  |  3501 DC Utrecht
Catharijnesingel 47  |  3511 GC Utrecht
T 030 789 20 00 (algemeen)            
F 030 789 21 11
E info@movisie.nl

Movisie is gevestigd in de directe omgeving van Utrecht CS. Vanwege de verbouwingen in en rondom Hoog Catharijne is de route enigszins aangepast. Vanaf Utrecht Centraal loopt u via buiten naar Hoog Catharijne of het Smakkelaarsveld, onder het nieuwe bollendak door.

U kunt ook over het Stationsplein lopen en dan door door het Godebaldkwartier van Hoog Catharijne. Dat is het stuk winkelcentrum waar de Action en de Albert Heijn zitten. Bij de Albert Heijn gaat u links de draaideur door en de roltrap af. Sla dan twee keer linksaf, dan bevindt u zich op de catharijnesingel. Movisie is gevestigd in het pand naast BCN. Bekijk de looproutes in dit document.

Komt u met de fiets dan kunt u via de Westerstraat aan de achterkant van Movisie uw fiets stallen.

Route OV

Plan mijn reis

Route auto

Parkeren

Als u met de auto naar Movisie komt, kunt u gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarages. Als u parkeert in P5 dan moet u vanuit de garage oversteken en links houden om op de Catharijnesingel te komen. Het is vanuit P5, 2 minuten lopen naar ons gebouw.

Mindervaliden kunnen gebruik maken van de ingang aan de parkeerzijde van het gebouw. Ga vanaf de Catherijnesingel de Westerstraat in. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. Met de lift kunt u naar de begane grond, waar de receptie is.