Online training: Introductie intercultureel vakmanschap voor sociaal professionals (KIS)

In 2040 heeft 30% van de Nederlandse inwoners een migratieachtergrond. Als sociaal werker, klantmanager of Wmo-consulent is het ook jouw taak om deze groep goed te ondersteunen. Hoe doe je dat?

Wanneer speelt bijvoorbeeld cultuur een rol en wanneer juist niet? Welke onderwerpen liggen gevoelig of zijn taboe en hoe sluit je goed aan op de verschillende diversiteitskenmerken van mensen die leven in twee culturen? Deze e-learning van Kennisplatform Inclusief Samenleven (KIS) biedt inzicht en geeft je de basis van intercultureel vakmanschap mee.

Kosten: Gratis
Duur: 60 minuten

Wil je deze online training volgen? Registreer je eenmalig en eenvoudig met je naam en e-mail adres via onderstaande link. Het account geeft daarna toegang tot je persoonlijke homepage op de Movisie Academie: de online leeromgeving van Movisie.

Introductie intercultureel vakmanschap voor sociaal professionals

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor sociaal professionals.

Beoogde resultaten

Na deze online training heb je de basis van cultureel vakmanschap onder de knie. Je onderzoekt je eigen diversiteit en hoe jouw achtergrond invloed heeft op het werk dat je doet. Ook heb je gesprekken geoefend in een aantal concrete situaties.

Accreditatie

3 punten via Registerplein.