Pers

Movisie werkt graag op een actieve en professionele manier samen met de media. We sturen regelmatig persberichten uit over onze projecten en activiteiten. Movisie-experts lichten frequent onderwerpen in de media toe op het gebied van zorg en welzijn.

Contacten voor de pers

Wie kunt u raadplegen over de thema’s van Movisie? Dit zijn de contactpersonen voor de media.

Wordt verwacht

'Wordt Verwacht' is een overzicht van te verwachten publicaties, bijeenkomsten en ander nieuws dat een aantal keren per jaar verschijnt. Wilt u dit overzicht per mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Brigitte Linnenbank.

Meer informatie
U kunt u ook gratis abonneren op onze relatiekrant MOVISIES, de tweewekelijkse Movisie Mail, onze nieuws- en agendafeed (RSS) of ons volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Overzicht persberichten

PERSBERICHT - Schrijf uiterlijk 23 september in voor landelijke vrijwilligersprijzen

25 augustus 2016

Win € 5.000, - voor uw vrijwilligersproject Op 7 december 2016 reikt Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS, de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uit. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in de Deventer Schouwburg, tijdens het Gratis Goud Festival. Televisiepresentator John Williams presenteert de uitreiking. Wie zich nog wil inschrijven moet snel zijn, de inschrijving sluit op 23 september.