360 graden Movisie Talk - aflevering 4: betaalde mantelzorg?

We kunnen niet zonder onze miljoenen mantelzorgers. Zij geven veruit de meeste zorg en ondersteuning. Wordt het niet hoog tijd dat we ze fatsoenlijk gaan betalen? Immers, hun inzet is enorm, en de rek lijkt er helemaal uit. Daarover gaat de vierde aflevering van 360 graden Movisie Talk op woensdag 25 mei 2022 van 12.00 - 12.30 uur. Meld je aan!

Voor Liesbeth Hoogendijk, bestuurder van MantelzorgNL, is het duidelijk dat er wat moet gebeuren. Rijk en gemeenten moeten geld vrijmaken voor compensatie. Met andere experts schreef ze er een verkenning over. Voor mantelzorger Annette Stekelenburg is dat niet zo vanzelfsprekend; betaling is niet een vorm van waardering waar zij op zit te wachten. Otto de Goeij, directeur van de Mantelaar, schuift ook aan. Mantelaar biedt vervangende hulp en ondersteuning bij mantelzorg. De Goeij heeft een uitgesproken visie op hoe gemeenten met het geld dat ze daarvoor krijgen veel meer kunnen doen. Marcel Ham is de presentator. Meld je aan via onderstaand formulier.

360 graden Movisie Talk

Kern van 360 graden Movisie Talk is een gesprek met een expert of ervaringsdeskundige over een ontdekking of een nieuw of verrassend gezichtspunt, bijvoorbeeld aan de hand van een recente publicatie, een reactie daarop, of ervaring. Elke aflevering is een mix van deskundigheid en ervaring. 360 graden Movisie Talk duurt 30 minuten en vindt maandelijks plaats van 12.00 tot 12:30 uur. De show wordt live vanuit de Movisie-studio gestreamd, maar kun je ook later terugkijken via YouTube en onze website. Presentatoren zijn afwisselend Marcel Ham en Olaf Stomp.

Lees meer over 360 graden Movisie Talk en kijk de vorige afleveringen terug

Aanmelden 360 graden Movisie Talk aflevering 4