Challenge Groeikracht voor sociaal werkers

Hoe creëer je als sociaal werker in alle hectiek tijd, rust en ruimte om te leren en te reflecteren? Doe mee met een challenge waarin je een week lang ervaart hoe jij met kleine acties, dichtbij je werk, nog meer kunt bereiken.

De challenge loopt van van maandag 11 maart t/m vrijdag 15 maart 2019. Je ontvangt die week elke dag een email met een nieuwe challenge in je inbox.  Daag jezelf en collega's uit en meld je aan!

Ik doe mee met de challenge

Waarom meedoen een goed idee is:

  • je werkt op een leuke manier aan professionele groei
  • je komt tot nieuwe inzichten die jou en je cliënten helpen
  • het helpt je om effectiever om te gaan met complexe vraagstukken
  • het kost elke dag maar 15 minuten van je tijd
  • het is gratis.

Jouw ervaringen delen? Gebruik dan #Movisiechallenge

Enkele reacties op de challenge van vorig jaar

'Even een kort moment stilstaan in de waan van de dag. Opdrachten die je direct in het werk kan toepassen en effect hebben. Motiverend om elke dag een opfrisser te krijgen en actief bezig te blijven met transformeren. Altijd goed om het eigen functioneren kritisch te bekijken op verbetermogelijkheden.'

Dag van de sociaal werker

De Dag van de sociaal werker op woensdag 13 maart, valt midden in de challengeweek. Dat is niet toevallig. Tijdens deze dag gaan we actief aan de slag met de challenge. Meer informatie hierover volgt nog.

Zorg+Welzijn interviewde collega Inge van Steekelenburg over de challenge. Lees nu het artikel: Van stilstaan komt vooruitgang.

Ik doe mee met de challenge