Pak de Passie!

Magazine over betrokkenheid 2.0

Pak de Passie! gaat over betrokkenheid 2.0 in (vrijwilligers)organisaties. In het magazine gaan we in op vragen als: Wat is betrokkenheid eigenlijk? Hoe kun je betrokkenheid herkennen en inzetten? Kun je betrokkenheid eigenlijk wel organiseren?

Voor wie?

Pak de Passie! is interessant voor iedereen die met mensen en specifiek met vrijwilligers werkt en meer over betrokkenheid wil weten. Dat gaat verder dan alleen vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Denk bijvoorbeeld ook aan wijk- of burgerinitiatieven. Ook daar speelt betrokkenheid een rol.

Inspiratie

Pak de Passie! biedt 100 pagina’s met persoonlijke verhalen, columns, boekrecensies en achtergrondverhalen, afgewisseld met quotes, ideeën en verwijzingen naar websites. Met bijdragen van o.a. Marike Kuperus (Kuperus Advies), Lucas Meijs (EUR) en Gerard Donkers (LESI).

Over de pdf van Pak de Passie!

De pdf van 'Pak de Passie!' heeft links die u aan kunt klikken. De inhoudsopgave op pagina 4 en 5 is ‘clickable’. Verder kunt u de rubrieksaanduidingen aan de bovenzijde van elk artikel aanklikken. Zo kunt u bijvoorbeeld alle ‘persoonlijke verhalen’, ‘werkwijzen’ of ‘achtergrondverhalen’ achter elkaar lezen. Wij wensen u veel leesplezier!

Download de volledige publicatie