Databank Effectieve sociale interventies

Databank Effectieve sociale interventies

Recent beoordeeld

januari 2018
Goed beschreven
oktober 2017
Effectief
juni 2017
Effectief

De databank Effectieve sociale interventies in beeld

De Databank Effectieve sociale interventies in beeld.

Wat staat er in de databank Effectieve sociale interventies, wat heeft u eraan en hoe kunt u de databank gebruiken? Bekijk de korte stripfilm.

UITGELICHT
januari 2018

Door de decentralistaties is in Leiden het sociaal werk in verandering. Doen wat nodig is, is een belangrijke transformatiegedachte. Hoe kan de inzet van de PiëzoMethodiek daarbij helpen? Dit artikel is het derde in een reeks over succesvolle verspreiding en implementatie van interventies.

Weten wat werkt

Wat werkt nou écht bij de aanpak van sociale vraagstukken? De ‘Wat werkt… dossiers’ geven de meest recente inzichten over werkzame factoren en bieden hulp bij reflectie op bestaande aanpakken en de ontwikkeling van nieuwe werkwijzen.

> lees meer

InstrumentWijzer

Welke instrumenten helpen je inzicht te krijgen in het effect van je aanpak? De InstrumentWijzer geeft een overzicht van deze instrumenten: via een keuzemenu stel je zelf een selectie samen.

> lees meer

Buurtwijs

Buurtwijs is hét platform waar buurtwerkers, sociaal ondernemers, samenlevingsopbouwers, beleidsbepalers en onderzoekers hun verhalen, praktijkervaringen en kennis over buurtontwikkeling uitwisselen.

> lees meer